Paskutinis prisijungimas: Dabar yra 2026 Spa 11 21:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 121 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2011 Geg 19 01:38 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

kol neužsimiršo, truputi apie savo įspūdžius. Turėjau tik nedidelį tikslą; nepervargti ir pasimėgauti. Jau pirmame rate įkalnėje susibūrė mūsų nedidelė grupelė, kurioje malonu buvo susipažinti su Dexton.

Paveikslėlis

Pirmasis nusileidimas ir posūkiai. Buvau nusiteikęs saugiai, tačiau kartu su Dexton pastebėjom, kad mūsų grupelė posūkiuose dar atsargesnė, dėl ko tekdavo kiek perdėtai pristabdyti.
Prikabintas failas:
DSC_0199.jpg
DSC_0199.jpg [ 384.45 KiB | Peržiūrėta 10019 kartus(ų) ]

Kitame rate su Dexton išsiverždavome nuo grupės į priekį tam, kad netrukdomai ir mažiau naudojant stabdžius išpjauti vingius. Po posūkių šiek tiek atsiplėšdavome nuo grupelės, tačiau susikalbėjom, jog priešakinės grupės galime ir nepavyti - rizikuotumę pervargti, tad tausojom jėgas paskutiniam ratui prieš finišą.
Prikabintas failas:
DSC_0369.jpg
DSC_0369.jpg [ 480 KiB | Peržiūrėta 10019 kartus(ų) ]

kai pro šalį slinko didelė profų grupė mūsų grupelė išsiblaškė ir po to jau nemačiau Dexton. Iš pabirusios grupės likome tik maždaug penkiese, pagrinde vaikinai su Orbea marškinėliais - keli karboniniai ir vienas gražus klasikinis plieno.

Paskutiniame rate, įkalnėje, mano kolegų kvėpavimas tapo gilus, vėliau vaikinai iš kišenių traukė pauerželius - geras ženklas, bet pabėgimą dar atidėjau, pagalvojau jog paprasčiau tai bus posūkiuose.

Nežinau kuriais jutimo receptoriais tai apčiuopiama, tačiau pjaunant vingį, pajutau švelnų Maxxis Columbiere mikroslydimą glotniu asfaltu, pasiekiau ribą, persistengiau, per didelis greitis. Vos ne vos išsigraibiau prieš artėjantį bortelį, bet likau grupelės gale.

Likus trumpai finišo tiesei iš Orbea vaikinų tikėjaus turbo sprinto.
Prikabintas failas:
DSC_0467.jpg
DSC_0467.jpg [ 549.92 KiB | Peržiūrėta 10019 kartus(ų) ]

Tačiau sukėlęs visas apsukas, už šio posūkio, trumpoje finišo tiesėje aš juos aplenkiau:
Prikabintas failas:
DSC_0471.jpg
DSC_0471.jpg [ 550.69 KiB | Peržiūrėta 10019 kartus(ų) ]

Savo amžiaus grupėje buvau 28. Visi tikslai pasiekti; nepervargau, susitvarkiau su savo grupele, buvo tikrai smagu. Puiki šventė, labai šauni dinamiška trasa; iki pilnatvės trūktų nebent tik senamiesčio gabalėlio su akmeniniu grindiniu. Ačiū organizatoriams, dalyviams, fotografams, žiūrovams ir visiems.

Šventė tęsėsi - startavo mėgėjų grupė. Stebėjom prie pirmo vingio po nusileidimo - ir plaukai šiaušėsi - padangų čiuožimas, pedalų kapanojimas į asfaltą posūkyje ir pan. (bent jau mano grupelė vingiuose buvo daug konservatyvesnė). Štai čia pasijuto tikra laukinė lenktynių dvasia. Vėliau įkelsiu daugiau foto, atsiprašau, kad taip vėlokai, labai jau daug pripyškinom su Saulašare, reikia atrinkti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 19 03:23 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

foto iš grįžimo panemune - 250km. Vakarų vėjas ~6-8 m/s stačiai išvargino. Garas, atsivėrus kažkokiom energijos atsargom, paskutinius 50km įsimynė treniruotės tempu, vos laikiausi ant rato :mina:

Prikabinti failai:
DSC_0737.jpg
DSC_0737.jpg [ 847.18 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0742.jpg
DSC_0742.jpg [ 454.8 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0743.jpg
DSC_0743.jpg [ 717.77 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0744.jpg
DSC_0744.jpg [ 403.3 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0746.jpg
DSC_0746.jpg [ 452.37 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0748.jpg
DSC_0748.jpg [ 464.78 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0749.jpg
DSC_0749.jpg [ 486.86 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]
DSC_0750.jpg
DSC_0750.jpg [ 466.99 KiB | Peržiūrėta 10014 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 2011 Geg 21 02:13 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Praėjus mažam laiko tarpui po Kauno maratono, galiu taip pat išlieti kažkiek savo „dūšios“. Pagrindinis tikslas buvo vėl startuoti dviračių varžybose po 25 metų pertraukos. Įdomus jausmas..., panašu, kad tų 25 metų lyg ir nebuvo. Tas pats priešstartinis jaudulys, „mandražu“ vadinamas, ir visos kitos emocijos lyg vakar, bet kažkada jaunystėje patirtos. Tik tikslai jau kiti. Dabar buvo tik svarbu vėl sudalyvauti, vėl išbandyti save. Būdavo sapnuojasi, kad vėl minu varžybose, o pasirodo ne veltui. Dėkoju šio forumo bendraminčiams, su kuriais pradėjome bendras treniruotes-pasivažinėjimus plente, vienam pačiam būtų buvę sunkiau per du mėnesius pravažiuoti virš 2000 km.
Grįžtant prie Kauno puikiai surengtų varžybų, galiu tik pasakyti, kad gal būt kiek ir perdegiau, norėdamas nepasirodyti prastai. Kažkaip išvakarėse lyg ir jaučiausi geriau treniruočių ratuose, bet maratono metu tas 25 metų tingulys ir atsargumas paėmė viršų. Jau pirmojo rato įkalnėje pajutau, kad mano traukinys nuvažiavęs, bet to ir reikėjo tikėtis, dar prieš tai 8 metus važinėjant kruizerišku tempu. Nuraminau save, kad nereikėtų jau taip draskytis, o važiuoti geriau savo greičiu. Dabar atrodo, kad be reikalo, galėjau labiau pasistengti, visas ar beveik visas tokių varžybų subtilybes, manau žinąs, tereikėjo išsilaikyti didesnei grupelei „ant rato“ ir būtų buvęs daug geresnis rezultatas. Bet vėl patingėjau ir per daug apsidraudžiau nuo griūties, kai priešakyje posūkyje įvyko nedidelis „zavaliukas“, tada pamaniau tegul jie sau važiuoja, aš geriau vienas... Rezultatas – lyderiai mane aplenkė dviem ratais, tad iš 10 apvažiavau 8 ratus, finišavau išdidžioje vienatvėje, bet nenugriuvęs ir ne per labiausiai pervargęs.... O galėjau iš savęs dar išspausti truputį daugiau. Dabar atrodo „nafik“ tą gyvenimišką patirtį ir atsargumą. Bet ir nesu gi jaunas briedis. Nors Kaune sutikti kai kurie mano „jaunystės kovų“ bendražygiai visai neblogai atrodo ir šiandieninio jaunimo kontekste, tai gal ir mano „žvėris" dar prabus. Bet vėl, ar man to reikia? Nieko jau nebeįrodysiu, geriau jau minsiu savo tempu, kas suspės tas prisijungs, kas aplenks, tas nuvažiuos... ir visi pasieksime savo tikslus.
Kažkaip labai asmeniškai gavosi...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 21 03:03 
Atsijungęs

Kapitone, niekad nenukabink vėliavos.pasirodei tinkamai tiek kiek galėjai,kas kitas jei ne tu senas plentu vilke ir treko žinove parodys pavyzdį kitiem.kas ant rato parvilks mus suvargusius ? (e čia mane daugiau) vat būtent patirtis ir ištvermė tamstos yra pavyzdys bent jau man. Ir tikrai dėkui kad ir aš ir Simas ir Algirdas tavo dėka sužinojom kas yra plentas ir važiavimas grupej.oj dar ir Martynas tikriausiai su Vertėju prisijungiantys prie bendru pasivažinėjimu pritars. Renginys tikrai buvo smagus,vėliau gal ir aš savo ispužius aprašysiu

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 26 03:00 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

garas po daugelio metų ką tik užlipęs ant smarkesnio dviračio jau mus partempė į Klaipėdą prieš jūrinį vėją, čia tik pradžia, o kas bus toliau.. :vaikas: :guscioja: ? Donce, nenukabinkime nosies..

fotoreportažas ir garo komentarai iš lenktynių tinklarašty http://www.velouostas.lt/blog/?p=2409
čia dar keletas akimirkų iš Saulašarės nuotraukų (ačiū):

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

daugiau iš Saulašarės ir mano foto: https://picasaweb.google.com/simas.vaik ... tonas2011#

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 26 14:26 
Atsijungęs

Sveiki,

tik dabar grįžtu į normalų gyvenimą..
Labai gaila ir pačiam, ir dėl komandos, kad nesudalyvavau niekur. Visą laiką dviratį myniau, bet ne vietoje.
Prisijungsiu per pasivažinėjimus, pakalbėsim. Kada nors ir forumą perskaitysiu :) Matau renginys buvo GERAS.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bir 11 13:28 
Atsijungęs

dar pora fotkiu kurias intike radau

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bir 15 13:12 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

http://velostreet-team.com/gallery/renginiai/Kauno_maratonas/59.html
keletas vaizdu

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bir 15 14:01 
Atsijungęs

Matei, Nipeli, kam FUJI už reklamą moka, didžiulius pinigus!!!!!! Tiesiog FUJI veidas, nors ir perkreiptas negalios.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bir 15 14:03 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

kiek sumokejo? kur cia teisybe suzinosi :lol: :lol: :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 121 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: